zaterdag 22 juni 2013

Loloo en Chica, nu gelukkig....

Dag Fabienne,

Het heeft enige tijd geduurd voordat ik je iets nieuws kon melden over dit tweetal. Loloo oftewel Mooske, heeft een wat ongelukkige start gehad in Nederland. Hij zat in een vicieuze cirkel . Hij wilde zo graag aandacht, maar kreeg dit op de verkeerde manier omdat hij gestrest en boos was en de andere diertjes aanviel. Om die reden werd hij apart gezet, waardoor hij nog bozer werd. Hij heeft een hele maand een time out gekregen in een pension met medicijnen een de nodige begeleiding. Daarna is hij geplaatst bij mijn zoon die geen andere dieren heeft. Moos is dus de enige kat die dan ook alle aandacht en knuffels krijgt. Hij is daar zielsgelukkig, hij bijt niet meer en is niet meer gestrest. Hij gaat daar dus ook niet meer weg.
Met Mijntje (Chica) gaat het sinds Moosje weg is uitstekend. Ze wordt niet meer opgejaagd en aangevallen en ook zij bloeide helemaal op. Zij is een echte tuinkat en zit daar graag de hele dag. Ze is dol op eten en op snackjes en ze kan buitengewoon goed opschieten met Fiep (Lente).
Ook zij gedraagt zich als een heel gelukkige kat. Zit vaak op schoot, praat met je en wordt erg verwend.
Ik stuur een paar foto's mee. Ook van mijn schattige Fiep, ik begrijp al z'n leven niet dat ze zo'n hondje in het dodingsstation hebben gedaan.

Groet,

Helène Verheij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten