vrijdag 22 november 2013

Een paar van onze gelukkige spaanse katjes....

Nala

Hallo Chris!

Het gaat heel goed met Nala! Haar bijnaam is Naaltje garnaaltje en het is een enorme kroelpoes. Ze zit het liefst in mijn nek en spint dan als een bezetene. Ze eet en drinkt goed, haat de stofzuiger, slaapt lief in haar mandje, krabt nergens aan, maar ziet wel overal speelgoed in! Dus raust ze ook door mijn schapenleren antieke stoel die er niet mooier op wordt!! Grijnzend gezichtje met lachende ogen Met de hond gaat t prima, liggen samen op t dekentje op de bank of in de hondenmand... De hond is duidelijk ondergeschikt haha! De hamster vindt ze erg interessant, daar moeten we dus wel opletten, want dat zou een prima hapje zijn Gezichtje met uitgestoken tong en knipoog Ze is heel makkelijk; ik heb haar alweer een keer ontwormd, ontvlood en haar nageltjes een stukje geknipt. Ze heeft eind oktober haar 1e enting tegen katten- en niesziekte gehad en woog toen al 1,45 kilo. Eind deze maand nog een keer, dan is ze volledig beschermd. Kortom, ze is een aanwinst binnen ons gezin en we zijn dol op haar! Zie foto's. Ik denk dat die wel een aardig beeld geven!
 Lachebekje met open mond en lachende ogen 
Groetjes Femke


Chanel
 
Met Chanel gaat ook alles heel goed, ze is het zonnetje in huis en komt helemaal overeen met de andere katjes.
 

 
 
 


 
Roy, nu Garfield
 
 
Beste Chris,
 
De kinderen wilde Roy graag de naam Garfield geven en we hebben dit toegestaan. Dus vanaf nu is het Garfield die bij ons zijn intrede heeft gedaan :-)
 
Het is inderdaad super hoe goed onze 2 katten overeen komen. We hebben er echt veel geluk mee.
 
In bijlage stuur ik u al enkele foto's zodat je zelf kan zien dat hij het heel goed maakt. Hij is echt zo'n lieveke en we kunnen hem al helemaal niet meer missen.
 
Vriendelijke groetjes,
Ira
 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten